Cookie- og privatlivspolitik

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

KABS centerledelse
Bakken 3
2600 Glostrup
Telefon: 45 11 75 00
Email: kabs@glostrup.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.
  • Brugervenlighed, så vi kan optimere vores site til en god oplevelse for brugeren.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Annoncenetværk
Websitet anvender annoncenetværk til opfølgende kommunikation.

7. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos KABS, skal du rette henvendelse på kabs@glostrup.dk eller telefon 45 11 75 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. De indsamlede personoplysninger opbevares på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en 3. part (databehandler), som behandler personoplysninger på vores vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.


Email this to someonePrint this pageShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn